vineri, 7 noiembrie 2008

Festivalul Crăciunului

Înainte de vacanţa de Crăciun, în ultima săptămână de şcoala, voluntarii din CNMB vor organiza "Festivalul Ornamentelor de Crăciun".

Obiecte vor fi - pe cât posibil - făcute manual de către elevii claselor a 10-a (anul acesta clasa 10-a, anul viitor a 9-a şi vom vedea cine mai este interesat). Am ales clasa a 10-a din motive pur practice, sunt dirigintă la o clasă de-a 10-a şi mai predau la o alta, am o deschidere puţin mai mare şi pot discuta cu elevii. Aceste obiecte pot fi: pungi de cadouri făcute din hârtie, păpuşi din sfoară, felicitări, globuri, insigne, etc…orice poate fi folosit ca ornament de Crăciun sau cadou.

Fiecare clasa a 10-a va avea o masă unde îşi poate comercializa produsele. Toate fondurile strânse vor fi donate grădiniţei, vom avea afişe cât putem de mari şi clare pentru a expune scopul.

Cele 3 zile de festival se vor încheia cu o tombolă şi colinde – miercuri după-amiază.


Fondurile strânse în urma expoziţiei vor fi donate "Asociaţiei pentru Familie" - o grădiniţă pentru copii ce provin din familii fără resurse financiare. Pentru mai multe detalii luaţi legătura cu voluntarii claselor a 10-a B, a 10-a D şi a 10-a E.

Niciun comentariu: