miercuri, 19 octombrie 2011

Targul Voluntarilor, Editia I - 20 octombrie 2011

In cadrul proiectului POSDRU Profesori in societatea cunoasterii Colegiul National Mircea cel Batran în parteneriat cu Primaria Rm. Valcea si cu inspectoratul Scolar Judetean Valcea organizeaza joi 20 octombrie 2011 ora 10
Targul voluntarilor Sa fim responsabili- editia I
Avem confirmarea participarii a 17 institutii si organizatii non-guvernamentale care vor prezenta oferta pentru voluntari (activităţi în care se pot implica elevii), ofertă valabilă pentru perioada octombrie 2011 - iunie 2012.
Dl inspector scolar responsabil cu activitatile educative, dl. Stefan Margaritescu, a trimis invitatii de participare catre toate scolile din municipiul Rm. Valcea, iar Consiliul Scolar al Elevilor din C.N Mircea cel Batran a trimis invitatii catre Consiliile Scolare ale elevilor din orasul nostru.
Dl primar Romeo Rădulescu a confirmat lansarea oficială la targ a competiţiei non-formale Cei mai activi voluntari, premiile fiind asigurate de Primăria Rm. Vâlcea.
Referitor la această competiţie:
- va avea o pagina dedicată pe site-ul colegiului nostru http://cnmirceavl.ro
- elevii vin la târg văd în ce tipuri de activităţi s-ar putea implica
- gândesc la nivel de şcoală, sub îndrumarea consilierului educativ, unul sau mai multe proiecte
- de pe pagina web dedicată descarcă un formular pe care îl completează, il semnează, ştampilează şi înregistrează
- formularul scanat în format pdf va fi trimis până pe 20 decembrie la adresă de email voluntari.valcea@gmail.com
- pe aceeaşi adresă de email fiecare şcoală va trimite rapoarte intermediare de monitorizare a implementării (detalii pe pagina dedicata)
- la sfârşitul anului şcolar o comisie coordonată de Inspectoratul Şcolar şi de primăria Rm. Vâlcea va evalua proiectele desfăşurate
Cu ocazia acestui targ vom inauga si sistemul de videoproiectie din sala de festivitati, sistem achizitionat in cadrul proiectului POSDRU Profesori in socieatea cunoasterii.
Va asteptam cu drag sa fiti alaturi de noi!

Niciun comentariu: